Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Judetul Arges intra sub cod galben de precipitatii

In intervalul 03 mai, orele 22:00 la 5 mai, orele 09:00, vor fi averse ce vor avea caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si izolat caderi de grindina, indeosebi in sud-vestul tarii si in zonele de deal si de munte.

Judetele Dolj, Valcea, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau, Sibiu, Hunedoara, Timis, Alba si, partial, Arad, Bihor, Cluj, Salaj, Maramures, Bistrita-Nasaud, Suceava, Brasov si Vrancea se afla sub cod galben. Fenomenele meteo se vor mainifesta prin averse ce vor avea caracter torential,  frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si izolat caderi de grindina, indeosebi in sud-vestul tarii si in zonele de deal si de munte.

Cantitatile de apa vor depasi 25 de litri pe metru patrat si pe arii restranse 50 de litri pe metru patrat, in noaptea de sambata spre duminica in Banat, Oltenia si nord-vestul Munteniei, iar in cursul zilei de duminica si in noaptea de duminica spre luni si in sud-vestul Transilvaniei, nordul Munteniei, precum si in zona Muntilor Apuseni si local a Carpatilor Orientali.

Manifestari de instabilitate atmosferica se vor semnala si in celelalte regiuni, dar pe intervale mai scurte de timp, a precizat ANM.

Comments

comments