Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Judetul Arges sub cod galben si portocaliu de vreme rea

Judetul Arges sub cod galben si portocaliu de vreme rea

În intervalul 20 aprilie, orele 11:00 si 21 aprilie, orele 14:00, în Moldova și Transilvania vor predomina ninsorile, iar în nordul Munteniei și al Dobrogei vor fi precipitații mixte.

La munte va continua să ningă și se va depune strat de zăpadă. Cantităţile de apă vor depăşi 20…25 l/mp și pe arii restrânse 40 l/mp.

Vântul va avea intensificări temporare îndeosebi în regiunile estice, unde viteza la rafală va atinge 55…65 km/h.

Vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă în toate regiunile și se va produce brumă, în cursul nopții de joi/vineri, îndeosebi în regiunile vestice, iar în noaptea de vineri/sâmbătă în cea mai mare parte a țării.

Dupa cum se poate vizualiza pe harta in partea de nord a judetului Arges va fi in vigoare codul portocaliu, cu iar fenomenele meteorologice prognozate vor fi vânt puternic, ploi abundente, descărcări electrice, grindină, ninsori abundente, viscol, temperaturi extreme, polei, ceaţă cu un grad de intensitate mare.

In cea mai mare parte a judetului Arges va fi in vigoare codul galben, iar fenomenele meteorologice prognozate vor fi vânt puternic, ploi abundente, descărcări electrice, grindină, ninsori abundente, viscol, temperaturi extreme, polei, ceaţă. Acetsea vor fi temporar periculoase pentru anumite activităţi, dar altfel sunt obişnuite pentru perioada respectivă sau zona specificată.

Temperaturile in judetul Arges sunt :

  • Pitesti, 4 grade
  • Curtea de Arges, 3 grade
  • Campulung Muscel, 1 grad
  • Balea Lac – 6 grade

Comments

comments