Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Klaus Iohannis, noul presedinte al PNL

Klaus Iohannis a câştigat, sâmbătă, alegerile pentru preşedinţia PNL, primind 1334 de voturi, din totalul de 1479 de voturi valabil exprimate la congres, contracandidatul său, Ioan Ghişe fiind votat de 144 de delegaţi.

Va prezentam declarațiia președintelui PNL, Klaus Iohannis, după anunțarea rezultatului votului pentru alegerea președintelui partidului :

“Mulțumesc, dragi liberali. Mulțumesc pentru voturile date. Este un vot copleșitor. Acest rezultat pentru mine este foarte emoționant. Am îndrăznit să vin în fața dumneavoastră, să vă cer votul, am prezentat o moțiune care cred că poate să fie câștigătoare pentru Partidul Național Liberal, dar acest vot masiv, recunosc, este foarte frumos. Mulțumesc mult! Multă lume m-a încurajat să fac acest pas și lor le mulțumesc de asemenea.

Partidul Național Liberal are foarte multe resurse, foarte mulți oameni care sunt capabili să facă lucruri mari, foarte mulți oameni deosebit de competenți în domeniul lor. Acest lucru mă face să fiu convins că vom reuși împreună să facem ce ne-am propus. Acest lucru mă face să fiu convins că vom reuși să schimbăm România în bine. Probabil, dumneavoastră, când ați fost în diverse campanii electorale, ați constatat un lucru pe care am putut și eu să-l constat. Lumea are foarte mari așteptări de la noi, foarte mulți vin și ne spun, credem că puteți să faceți lucruri bune pentru România, lumea se așteaptă să rezolvăm problemele fiindcă noi putem să rezolvăm problemele, de aceea există aceste așteptări și ele confirmă că suntem un mare partid.

Dar niciodată un partid nu poate să fie prea mare și niciodată nu trebuie irosite resursele unui partid, vorbesc aici indiferent de resursele umane ale unui partid. De aceea dați-mi voie astăzi, aici, de la această tribună să îi invit înapoi în partid pe cei care din varii motive, temporar, au crezut că le este mai bine în afara partidului.

Vă mulțumesc pentru încredere și vă asigur că vom reuși. Prin noi înșine! Mulțumesc!”

Comments

comments