Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Klaus Iohannis va participa marsul de solidaritate cu victimele atacurilor teroriste din Franta

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a transmis un mesaj sâmbătă, 10 ianuarie a.c., înaintea participării la ‘Marșul solidarității’ organizat mâine la Paris în memoria victimelor recentelor atentate din capitala Franței.

Vă prezentăm acest mesaj:

‘Așa cum am anunțat, voi participa la marșul de solidaritate organizat duminică la Paris după atacul care a vizat revista Charlie Hebdo. Invitația a fost lansată de președintele francez François Hollande.

În fața atacurilor barbare care au avut loc în Franța, Europa și întreaga lume liberă își arată unitatea și solidaritatea. Gândurile și inimile noastre au fost alături de cetățenii francezi de la începutul acestor atacuri. Prezența alături de ceilalți șefi de stat și de guvern la Paris va da un semnal ferm al dorinței de implicare a României în lupta împotriva terorismului și a extremismului de orice fel.

Prin participarea la acest marș împotriva urii și a violenței condamnăm nu doar atacurile asupra redacției săptămânalului Charlie Hebdo, ci și antisemitismul care a condus ieri la alte crime într-un magazin evreiesc din Paris.’.

Comments

comments