Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Logan aniverseaza 10 ani Logan aniverseaza 10 ani cu o serie limitata

La 10 ani după lansarea modelului cu cele mai mari cifre de vânzări din Romania, Dacia prezintă o serie limitată dedicată acestei aniversări. Clienții vor fi, cu siguranţă plăcut surprinşi să descopere noutăţile propuse la nivelul designului exterior și interior precum și echipamentele inedite, axate pe confortul la volan.

Seria limitată aniversară, denumită sugestiv „LOGAN 10 ANI”, este dezvoltată pe baza nivelului de echipare Lauréate și se prezintă publicului cu evoluții exterioare atractive, dintre care putem enumera:

  • proiectoare fața dublu optice;
  • sistem de semnalizare pe oglinzile retrovizoare;
  • un stripping de culoare neagră la nivelul stâlpului central;
  • protecții laterale de culoare neagră pentru portiere;
  • mască de culoare roșu închis pentru blocurile optice spate;
  • baghetă de decor de culoare neagră pentru bara de protecție spate;
  • jante de oţel de 16’’ Dark Metal.

Spațiul interior beneficiază de o tapițerie și o ambianță nouă, precum și de o planșă de bord complet schimbată, dominată de consola centrală care încorporează un echipament prezent în premieră pe marca Dacia și dedicat exclusiv clienților din România, respectiv aerul condiționat cu reglare automată.

Clienții vor putea constata o serie de alte schimbări interioare în materie de design și echipamente, dintre care amintim: consola centrală „Noir Brillant”, aeratoarele centrale dreptunghiulare cu contur crom satinat, spațiu de depozitare închis in partea superioara a planșei de bord, mânerele ergonomice cu aspect “Noir Bleuté Brillant” pentru ușile din față, geamurile electrice față cu impuls pe partea șoferului (comenzile sunt acum pe portierele ușilor din față), geamurile electrice spate (comenzi pe portierele ușilor din spate dar și pe consola centrala).

Printre echipamentele opționale pe care clienții le pot achiziționa pentru un plus de conectivitate și de confort la volan se regăsesc sistemul Medianav cu harta Europei sau regulatorul cu limitator viteza (cruise control) alături de volanul îmbrăcat în piele.

Seria limitată „LOGAN 10 ANI” va fi echipată cu două tipuri de motorizări: un propulsor pe benzină (1.2 16V 75 CP) și un altul pe motorină (1.5 dCi 75 CP).

Paleta de culori disponibila rămâne cea valabilă pentru actuala gamă Logan.

În ceea ce priveşte preţurile, acestea sunt de 9 400 Euro (TVA inclus) în cazul motorizării pe benzină și de 11 300 Euro (TVA inclus) pentru motorizarea diesel.

Și, cum clientul român are toate motivele sa fie mândru de noul său „LOGAN 10 ANI”, o personalizare discretă este prevăzută pe seria limitată pentru a pune în valoare această aniversare istorică a gamei Dacia: pe custode este aplicat un sticker, iar o plăcuţă metalică ce conține logo-ul special al seriei limitate se află pe pragurile din față.

Comenzile pentru seria limitată aniversară „LOGAN 10 ANI” se deschid în întreaga rețea de agenți autorizați Dacia începând de mâine, 19 iunie 2014.

Comments

comments