Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Marturie a unui supravietuitor al accidentului din Muntenegru

Un supravietuitor al tragicului accident din Muntenegru a facut cateva declaratii pentru postul de televiziune ProTv.

“Eu mă simt relativ bine, ceilalţi sunt mult mai rău. Am lovituri destul de puternice pe corp, dar nu cu efecte majore. Am doar câteva zgârieturi, eu am căzut din autocar în timp ce se rostogolea. Şoferul a încercat să depăşească la intrarea într-un viaduct, accelerând. Am început să strigăm la el să încetinească. A accelarat, a încercat să evite maşina din faţă şi a sărit peste parapet. Limita de viteză a fost de 50 km/h, iar el avea undeva pe la 90 km/h. Nu ne grăbeam, aveam timp să ajungem”, a declarat pasagerul, pentru Ştirile Pro TV.

Acesta a mai povestit că la locul accidentului au apărut 30 – 40 de oameni cu corzi care i-au salvat :”…a fost o organizare impecabilă. Cei care n-aveau centuri de siguranţă au fost cei care au scăpat pentru că au fost aruncaţi din autocar”.

Marius Usturoiu, directorul Mareea Travel, agenţia de turism care a organizat circuitul, a precizat că în autocarul, operat de Gregory Tour, care s-a prăbuşit într-o prăpastie în Muntenegru se aflau 47 de persoane, cetăţeni români, între care un minor.

Nu este singurul accident de acest fel din zona Muntenegru; astfel in 1998, un autocar sârb a avut un accident similar, soldat cu 20 de morţi, in zona canionului Moraca.

Comments

comments