Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Metro va inchide un magazin din Pitesti

Lanţul german Metro Cash&Carry va închide în de­cem­brie 2014 primul magazin din România si anume unitatea Metro Punct din Piteşti.
Metro Cash&Carry care deţin în România o reţea de 32 de magazine cu afaceri de peste 1 mld. euro anul trecut spun că au decis să închidă magazinul pentru că în Piteşti există două unităţi – un magazin clasic şi unul Punct – însă cei mai mulţi clienţi merg la doar una dintre ele.
Reprezentantii Metro Cash&Carry au declarat : „Am ajuns la această decizie (de a închide magazinul – n.red.) întrucât am observat doleanţele şi comportamentul de consum ale clienţilor profesionişti din Piteşti, care constituiau grupul specific de clienţi ai conceptului unui magazin de tip Punct. Ei încă preferă să cumpere de la magazinul nostru cash&carry din Piteşti”.
Magazinele Punct sunt un concept lansat pe piaţă în 2010, ele măsoară în medie 2.000-3.000 de metri pătraţi şi se adresează oraşelor de mai mici dimensiuni. Din 2010 au fost deschise şase astfel de unităţi pe lângă cele 26 de magazine Metro Cash & Carry care au suprafeţe de 4-6 ori mai mari.

Comments

comments