Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Metrorex nu este de acord cu No Pants Day

Apreciem si multumim colegilor din mass-media care au relatat corect informatii referitoare la ‘No pants day’ prezentand punctul de vedere al Metrorex si va informam ca nu dorim sa suparam pe nimeni cu decizia de a refuza ‘No pants day’ la metrou. Insa, din experienta noastra va putem spune ca un astfel de eveniment deranjeaza pe calatorii cu metroul (multi) care nu gusta propunerea organizatorilor, iar noi trebuie sa rezolvam si acest aspect. Obiectul activitatii noastre este transportul de calatori in conditii de siguranta si confort.

Ne straduim sa asiguram calatorilor nostri conditii cat mai bune de calatorie, civilizate, decente. Dupa cum stiti, am promovat in metrou nenumarate evenimente interesante, evenimente culturale, sociale, educationale. In metrou au loc frecvent sesiuni de dans modern si clasic, de trei ani consecutiv realizam un festival de muzica clasica (muzica celor mai mari compozitori ai lumii — Bach, Beethoven, Paganini, Mozart, a cucerit inimile miilor de calatori de la metrou), teatru scurt, promovam obiceiul lecturii in trenurile de metrou (s-au oferit calatorilor in metrou pe parcursul ultimilor doi ani zece mii de carti), organizam diferite evenimente prin care promovam comportamentul civilizat in spatiile publice, am realizat in 12 statii de metrou Ziua Europei, am promovat pe cei mai importanti sportivi ai Romaniei redenumind temporar statii de metrou, am organizat concursuri de pictura cu tematica protectia mediului — exponatele cele mai valoroase au fost expuse in spatiile noastre, organizam multe expozitii de fotografie — in spatiul deja consacrat Galeria din Galerie. Lansari de carte, concerte—Voltaj, Alexandru Tomescu, Vlad Mirita.

Intr-un cuvant, am promovat calitatea. La fiecare eveniment ce a implicat teatrul, muzica, dansul au curs ropote de aplauze, s-au legat noi prietenii, calatorii au uitat de grijile cotidiene. Audienta a fost numeroasa, s-au înregistrat vârfuri de 350 de calatori-spectatori/statie. Toti calatorii au apreciat la superlativ si au fost multumiti! Avem in acest sens sute de scrisori de multumire! Ati fost mereu alaturi de noi, multumim!

Acum, Metrorex nu este de acord cu evenimentul ‘No pants day’ intrucat societatea promoveaza decenta sub toate aspectele ei, iar acest eveniment, in opinia noastra, nu promoveaza decenta — DECENTA (DEX) : Respect pentru bunele moravuri, buna-cuviinta, pudoare. Atitudine de respectare a regulilor de buna purtare, a convenientelor si a moralei. Comportare care vadeste o asemenea atitudine. Daca participantii vor fi imbracati decent, daca se comporta decent, sunt bineveniti in metroul bucurestean.

Comments

comments