Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Mihai Stoica a plecat de la CS Mioveni

Echipa CS Mioveni a rămas pentru a cincea oară în cele 15 etape disputate până acum fără antrenor, după ce Mihai Stoica şi-a reziliat, joi, contractul cu gruparea argeşeană după numai o etapă în care a fost “principal”.

Stoica, fost secund la Mioveni, a ajuns să conducă echipa argeşeană după ce Mihai Stoichiţă a plecat în Cipru. “Am reziliat contractul de comun acord în această dimineaţă. Mihai Stoica dorea să ştie dacă va fi antrenor principal şi în returul campionatului, iar noi nu i-am putut garanta acest lucru în acest moment. Atunci el a zis că mai bine pleacă acum ca să aibă timp să-şi caute alt angajament la altă echipă din timp. Aşa că am reziliat contractul. Poate e mai bine aşa şi pentru noi, şi pentru el”, a declarat preşedintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu.

Tehnicianul Marian Pană a ajuns, joi, la un acord privind un contract pe un an şi jumătate cu gruparea CS Mioveni, după ce primise acordul echipei FC Farul, cu care se afla sub contract, de a negocia cu o altă formaţie.

Comments

comments