Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Mircea Draghici saluta semnarea contractului pentru A1 Pitesti – Sibiu

Deputatul PSD Mircea Drăghici, Chestor al Camerei Deputaților, susține că semnarea luni, 15 iunie a.c., a contractului care are ca obiect revizuirea/actualizarea Studiului de Fezabilitate pentru Autostrada Sibiu-Pitești, reconfirmă importanța strategică a acestei autostrăzi pentru actuala guvernare și pune capăt incertitudinilor existente pe acest subiect.

‘Luni, 15 iunie a.c., Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a semnat contractul pentru studiul de
fezabilitate al autostrăzii Pitești — Sibiu. Această veste demonstrează că acest drum a rămas în Master Planul General de
Transport ca fiind prioritate zero. Conform informațiilor publice legate de acest proiect, contractul are o durată de realizare de maximum 17 luni, actualul Guvern sperând ca durata de realizare să fie mai mică, astfel încât lucrările efective la Autostrada Sibiu — Pitești să poată începe în anul 2016.

Pentru județul Argeș, construcția autostrăzii este un element și un criteriu important de productivitate și de creștere a performanței economice. Mai mult, semnarea contractului mai sus amintit reprezintă o certitudine a faptului că actualul Guvern își respectă promisiunile, precum și un factor de stabilitate și reducere a costurilor pentru cea mai productivă companie: Dacia-Renault’, a precizat deputatul Mircea Drăghici.

Comments

comments