Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Mircea Draghici se implica in modernizarea drumurilor din judetul Arges

Deputatul Mircea Draghici a afirmat ca in urma discutiilor pe care le-a purtat cu reprezentantii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, poate sa informeze cetatenii din judetul Arges ca s-au gasit surse de finantare pentru o serie de proiecte pentru consolidari si reabilitari de drumuri extrem de importante din judetul Arges.

Unul dintre drumurile care vor fi reabilitate este DN 73C Curtea de Arges – Campulung, un drum dat in folosinta in anul 1986, dar pentru care nu au fost facute pana in prezent decat plombari de covorase, DN 7C Pitesti – Curtea de Arges – Transfagarasan, cat si DN 73 Pitesti- Campulung – Brasov.

Si pentru ruta montana DN 7C, Transfagarasan sunt surse de finantare pentru inceperea lucrarilor de reabilitare in regim de urgenta a podului de la kilometru 58 si a versantului in debleu de la kilometru 61, care avea tendinta de prabusire.

De asemenea se vor executa mai multe lucrari de consolidare a taluzului si a parapetului de zidarie intre km 83 – 86 si reparatii asfaltice intre kilometrul 67 – 69.

Comments

comments