Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Mircea Draghici transmite un mesaj de Ziua Mondiala a Teatrului

Deputatul PSD Mircea Drăghici susţine că data de 27 martie, Ziua Mondială a Teatrului, marchează pentru întreaga lume un moment plin de încărcătură culturală, un moment în care ar trebui să lăsăm deoparte problemele care ne frământă zilnic şi să ne aplecăm atenţia asupra rolului deosebit de important pe care teatrul îl joacă în dezvoltarea spirituală a oricărui individ.

“Astăzi, cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, doresc să transmit întreaga mea consideraţie şi sincere aprecieri tuturor actorilor teatrului românesc. De nenumărate ori, simbolurile scenei româneşti ne-au făcut să ne mândrim şi ne-au încântat cu personaje memorabile, demne de toată lauda”, a declarat deputatul PSD Mircea Drăghici.

“Teatrul ne deschide noi orizonturi, ne transpune în lumi uitate, ne întoarce în timp şi întrerupe şirul problemelor cotidiene din viaţa fiecăruia dintre noi. Pentru deosebita valoare pe care teatrul o dă în viaţa iubitorilor scenei, ţin să îi felicit pe toţii actorii teatrului românesc, consacraţi sau debutanţi. Devotamentul, implicarea şi pasiunea dumneavoastră reprezintă pentru noi toţi un model demn de urmat, indiferent de meseria pe care o urmăm” a subliniat chestorul Camerei Deputaţilor.

Comments

comments