Mos Draghici a adus daruri pentru copiii de la gradinitele din Arefu

Pentru că zâmbetele sincere ale copiilor care primesc daruri de Crăciun reprezintă foarte mult pentru deputatul PSD Mircea Drăghici, acesta a oferit astăzi dulciuri și fructe pentru cei 66 de copii de la grădinițele din comuna Arefu.

“Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de bucurie, un moment în care ne ne adunăm cu toții în mijlocul familiei pentru a ne aduce aminte că cele mai frumoase clipe sunt momentele petrecute alături de cei dragi. Tradiția darurilor de Crăciun aduce multă bucurie, mai ales pentru cei mici. În acest an, m-am gândit să aduc un cadou dulce copiilor din grădinițele din Arefu, pentru că nu-i așa, chipurile lor pline de bucurie la primirea darurilor sunt momente deosebite pentru oricare dintre noi, mai ales pentru cei care sunt părinți”, a afirmat deputatul argeșean.

Mai mult, Mircea Drăghici a subliniat că, este foarte important să dăruim celor din jurul nostru, nu doar în pragul sărbătorilor, când spiritul Crăciunului ne face mai darnici, ci în măsura în care există posibilități, tot restul anului. Cu acest prilej, parlamentarul social-democrat a transmis atât copiilor, cât și profesorilor și părinților, cele mai bune gânduri de sănătate, împliniri și sărbători fericite

Comments

comments

admin Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *