Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Nicolae Dervis si-a pierdut viata in accidentul din Muntenegru

Fostul preşedinte PNL Curtea de Argeş Derviş Nicolae şi-a pierdut viaţa, după ce un autocar a căzut, duminică seara, într-o râpă de 30 de metri din Muntenegru. Şi sotia sa, Derviş Maria ar fi decedat, ea neregăsindu-se pe lista calatorilor raniţi.

Primarul din Curtea de Arges, a declarat pentru un cotidian onliine urmatoarele : „O soţie şi două femei singure se numără printre victime. Împreună cu consilierii locali am înfiinţat o celulă de criză. Rudele uneia dintre victime au plecat în Muntenegru şi ne vor ţine la curent. Una dintre victime a fost consilierul nostru, Derviş Nicolae”

Primarul din Curtea de Arges a mai declarat :”8 dintre pasageri erau din Curtea de Arges. Inca de aseara, familiile au fost informate. Doua dintre cele 8 victime nu au probleme foarte mari. Unele rude au plecat deja spre Muntenegru. Doua persoane sunt internate la ortopedie si ORL, alte sase sunt la terapie intensiva sau decedate. Nu avem prea multe informatii. Una dintre persoane era ghid, se ocupa de organizarea excursiilor. Prin intermediul ei s-a creat un grup din curtea de Arges care a participat la aceasta excursie. 3 rude au plecat de duminica seara, de la ora 23, spre Muntenegru”,.

Inca două persoane, soţii Mateescu Mariana (ghid) şi Mateescu Traian se aflau în autocar, dar nu se ştie încă nimic despre soarta acestora.

Si soti Marinescu Georgeta şi Ion, părinţii fostului consilier judeţean liberal Mădalin Marinescu au fost în autocar. Se stie că Marinescu Georgeta a intrat în operaţie.

Comments

comments