Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Pe 18 iulie incepe Muscel Adventure Trophy

‘Muscel Adventure Trophy’ se desfășoară pe parcursul a 3 zile și oferă participanților peste 500 km de trasee cu dificultate extremă, tronsoane de orientare și o secțiune de trial — circuit cronometrat de îndemânare pe teren accidentat. Competiția include secțiunea auto, împărțită în cele 3 clase tradiționale: extrem, open și standard.

Organizată, ca în fiecare an, de Club Off-road Adventure România, ‘Muscel Adventure Trophy’ a devenit o tradiție în lumea off-road-ului, ajungând anul acesta la a XIV-a ediție. ‘Muscel Adventure Trophy este una dintre cele mai cunoscute competiții din lumea off-road-ului și înseamnă sport extrem, adrenalină, profesionalism și foarte mult entuziasm. Cu mulți ani în urmă, ne-am făcut cunoscuți prin exactitatea road-book-urilor și a traseelor verificate de cel puțin 3 ori înaintea competiției. Nu vom face excepție nici în acest an!’ a declarat Gigi Gavrilă, directorul competiției.

Startul va fi dat vineri, 18 iulie 2014, ora 10:00 la Primăria din Câmpulung Muscel. În primele două zile de concurs participanții vor parcurge trasee din Masivul Iezer-Păpușa, iar în a treia zi proba de trial, organizată în zona pârtiei de schi Mățău din comuna Mioarele, lângă orașul Câmpulung Muscel.

Despre Muscel Adventure Trophy

Ajunsă la cea de-a XIV-a ediție, competiția de off-road ‘Muscel Adventure Trophy’ a luat startul pentru prima oară în anul 2000. Competiția se remarcă în cadrul celorlalte etape din campionat prin cadrul natural deosebit, cu peisaje superbe și prin dificultatea traseelor, validate de una dintre cele mai experimentate echipe organizatorice din țară. Organizatorul concursului este clubul ‘Off Road Adventure România’.

Despre ‘Off Road Adventure România’

‘Off Road Adventure România’ este cel mai mare și mai vechi club de 4×4 din România înființat în anul 1999. Sub egida sa a fost organizata prima competiție de profil din țară, Trial 1 Decembrie 1999. Clubul Off-Road Adventure România a fost prezent în ultimii 14 ani în zone calamitate, localități izolate, alături de oameni uitați de lume în acțiunile umanitare pe care le-a organizat sau cărora s-a alăturat. Off-Road Adventure România organizează ‘Muscel Adventure Trophy’, din anul 2000, competiția devenind etapa a Campionatului Național de Off Road din anul 2010.

Comments

comments