Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Perchezitii in Arges la persoane banuite de furturi din locuinte

Sapte percheziţii domiciliare au fost desfăşurate, pe 24 septembrie, de catre poliţiştii argeşeni, la locuinţele mai multor persoane bănuite de comiterea de infracţiuni de furt din locuinţă.

Astfel, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au efectueat 7 percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Argeş. Acţiunea a vizeazat 5 persoane, bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt din locuinţă.

Activităţile s-au desfăşoarat si pe raza localităţilor Piteşti, Mioveni şi Ţiţeşti, în cadrul unor dosare penale, instrumentate de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung.

Din cercetări a reieşit faptul că, de la începutul anului şi până în prezent, persoanele bănuite ar fi sustras mai multe bunuri din locuinţele unor persoane situate pe raza localităţilor Ţiţeşti, Bălileşti, Stâlpeni şi Vlădeşti, prejudiciul fiind de peste 20.000 de lei.

La acţiune au participat peste 30 de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung, Poliţiei Oraşului Mioveni, Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Criminalistic Argeş şi Serviciului Acţiuni Speciale.

Comments

comments