Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Perchezitii DNA la primaria Pitesti

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secţia de combatere a infracțiunilor conexe infracţiunilor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni de săvârșire, în perioada 2007 – 2014, a unor infracțiuni de corupţie și asimilate celor de corupție.

În cursul zilei de 06 noiembrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate 18 percheziții domiciliare în locații situate în municipiile București, Pitești și localități învecinate acestora, dintre care una este sediul unei instituții publice, iar restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei.

Potrivit România TV, vizaţi de anchetă sunt primarul Tudor Pendiuc şi un viceprimar, dar şi mai mulţi oameni de afaceri, care după încheierea percheziţiilor ar urma să fie aduşi la DNA Bucureşti, pentru audieri.

Comments

comments