Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Perchezitii in Arges la persoane banuite de furt din trenuri de marfa

Poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş, împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş au efectuat o percheziţie domiciliară, pe raza oraşului Ştefăneşti, pentru probarea activităţii infracţionale a cinci persoane bănuite de comiterea mai multor furturi de componente auto din trenuri de marfă și din incinta unei societăți comerciale.

La data de 27 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş, împreună cu luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Argeş, au efectuat o percheziţie domiciliară în oraşul Ştefăneşti, județul Argeș.

Acţiunea s-a desfăşurat în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru probarea activităţii infracţionale a cinci persoane, bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi favorizarea infractorului.

Cei în cauză sunt bănuiți că, în cursul anului 2015, ar fi sustras componente auto din trenuri de marfă şi din incinta unei societăţi comerciale.

În urma percheziţiei efectuate, au fost identificate şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe componente auto susceptibile a proveni din săvârşirea de infracţiuni.

Valoarea bunurilor identificate este de aproximativ 600.000 de euro.

Reamintim că, la data de 1 septembrie a.c., în cadrul aceluiaşi dosar, poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş, au efectuat 5 percheziţii domiciliare, pe raza localităţilor Mioveni şi Miceşti, judeţul Argeş.

În urma percheziţiilor efectuate, au fost identificate şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, componente auto în valoare de aproximativ 20.000 de euro.

În cauză sunt continuate cercetările pentru probarea întregii activităţi infracţionale.

Comments

comments