Politist din cadrul I.P.J. Arges felicitat de seful Politiei Romane

În cursul acestei zile, la sediul Inspectoratului General al Poliției Române, chestor-șef de poliție Petre Tobă s-a întâlnit cu patru polițiști, din cadrul Inspectoratelor Județene de Poliție Argeș, Dâmbovița, Gorj și Mehedinți, care au avut un rol decisiv în soluționarea celor două cazuri.

Inspectorul General i-a felicitat pe cei patru pentru profesionalismul și contribuția substanțială în obținerea datelor și informațiilor care au condus la identificarea principalilor suspecți de comiterea celor două infracțiuni de mare violență, respectiv un polițist de poliție rutieră din cadrul I.P.J. Argeș, un polițist de la ordine publică din cadrul I.P.J. Dâmbovița și doi polițiști de investigații criminale din cadrul I.P.J. Gorj și I.P.J. Mehedinți.

Cu această ocazie, șeful Poliției Române a apreciat modul în care polițiștii s-au implicat în activitatea de soluționare a cazurilor, precum și cooperarea între mai multe structuri și unități teritoriale ale Poliției Române. De asemenea, cei patru polițiști au fost premiați de către organizația profesională Corpul Național al Polițiștilor.

Pentru activitatea deosebită depusă în soluționarea cazurilor menționate, au fost recompensați cu felicitări scrise 16 polițiști din cadrul celor patru inspectorate județene de poliție.

Totodată, au fost felicitați și polițiștii din cadrul structurilor centrale ale I.G.P.R., respectiv din cadrul Direcției de Investigații Criminale, Institutului Național de Criminalistică, Direcției de Operațiuni Speciale și Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, care au acordat sprijin de specialitate.

Comments

comments

admin Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *