Politistii din Campulung au efectuat un foc de avertisment pentru a opri un sofer

Poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung au efectuat un foc de avertisment în plan vertical pentru a determina un conducător auto să oprească autovehiculul pe care îl conducea.

In ziua de 14.01.2014marti 14 ianuarie, un echipaj al Biroului Rutier din cadrul Politiei Municipiului Campulung Muscel, in timp ce executa serviciul de supraveghere si control al traficului rutier, pe D.N.73, comuna Schitu Golesti, a efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, care nu a oprit la semnalul agentilor de politie.

S-a trecut la urmarirea acestuia, ocazie cu care unul dintre agenţii de poliţie, dupa efectuarea somatiilor legale, a efectuat un foc de avertisment in plan vertical, cu pistolul din dotare, determinandu-l pe conducător să opreasca. Acesta a abandonat autoturimul şi a fugit într-o pădure din zonă, fără a putea fi găsit.

Nu au rezultat victime sau alte pagube, iar în urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca autoturismul a fost condus de D.V., de 39 ani, din comuna Schitu Golesti, care nu poseda permis de conducere.

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Politiei Mun. Câmpulung, iar în cauza s-a intocmit dosar penal, conform art. 86 alin. 1, din O.U.G.195/2002R şi se continua activităţile pentru prinderea autorului.

Comments

comments

admin Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *