Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Precipitatiile abundente au inundat 8 comune din Arges

Precipitatiile abundente au facut ravagii azi-noapte, in judeţul Arges. In mai puţin de o ora, peste 170 de gospodarii din 8 comune au fost inundate.

Localitatea Sapata din judeţul Arges este cea mai afectata aceasta fiindacoperita de apa. Zeci de gospodarii au fost inundate, iar apa a intrat si peste oameni in case. Cand si-a vazut munca de-o viaţa luata de ape, unui batran de 69 de ani i s-a facut rau.

Potopul s-a format dupa ce apa s-a scurt de pe versanţi. Au fost oameni care nu au mai putut salva nimic din gospodarii. Unul dintre sinistrati afirma : “Toata casa, tot ce se vede, anexe, tot ni le-a inundat. Nu mai avem nimic, ne-a luat pasari”.

prefectul Mihai Oprescu a declarat : A fost o rupere de nori foarte puternica. Sunt cantitaţi de apa pe care satenii spun ca nu le-au vazut in ultimii 60 de ani. Avem cel puţin 100 de curţi inundate”.

Bilanţul urgiei dezlanţuite in judeţul Arges este dezastruos. Sute de gospodarii din sapte comune au au fost afectate, iar in unele gospodarii nivelul apei a depasit un metru.

Comments

comments