Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Presedintele Senatului a transmis un mesaj de condoleante familiilor celor decedati in Muntenegru

Mesajul Preşedintelui Senatului României , Crin Antonescu, pentru familiile românilor implicaţi în accidentul de lângă Podgoriţa, capitala Muntenegru.

Preşedintele Senatului României, Crin Antonescu, transmite un mesaj de condoleanţe pentru familiile românilor implicaţi în accidentul de lângă Podgoriţa, capitala Muntenegru:

“Am aflat cu tristeţe de accidentul deosebit de grav în care a fost implicat un autocar cu cetăţeni români, pe o şosea dintr-o regiune montană situată în apropiere de Podgoriţa, capitala Muntenegru. În numele Senatului României şi al meu personal, transmit regretul profund pentru tragedia întâmplată şi cele mai sincere condoleanţe familiilor celor decedaţi în acest accident. Suntem, totodată, alături de cei care au fost răniţi în acest nefericit accident, exprimându-ne speranţa că au primit cele mai bune ajutoare medicale şi că au fost transportaţi cu grijă la spitalele din Muntenegru. Pe de altă parte, doresc să le transmit mulţumiri autorităţilor muntenegrene care s-au implicat în acest accident şi au luat măsuri rapide pentru gestionarea acestei situaţii extrem de dificile. În plus, doresc să le mulţumesc, în numele Parlamentului din România şi autorităţilor române, cetăţenilor muntenegreni, care s-au aflat la locul tragediei şi care s-au implicat direct, fie acordând ajutor la faţa locului, fie donând sânge pentru cetăţenii români răniţi”.

Comments

comments