Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Prins in trafic fara carnet pe strada Ramnicu Valcea

In ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș și cei ai structurilor municipale și orășenești de poliție rutieră au continuat acțiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum și pentru conștientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun și îi expun pe ceilalți participanți la trafic prin nerespectarea regulilor de circulație.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 167 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 46.405 lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 11 permise de conducere și au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Polițiștii Biroului Ordine Publică Curtea de Argeș, l-au depistat pe H.M., de 34 de ani, din municipiul Curtea de Argeș care conducea un moped neînregistrat pe str. Râmnicu Vâlcea din municipiul Curtea de Argeș, fără a poseda permis de conducere.

Acesta a refuzat testarea cu aparatul alcooltest și prelevarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334, 335 și 337 din Codul Penal.

Comments

comments