Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Printre victimele accidentului din Muntenegru sunt si din Curtea de Arges

Primarul municipiului Curtea de Arges, Nicolae Diaconu, a precizat ca victimele sunt trei barbati si cinci femei, iar între acestea se afla un fost consilier local PNL, dar si parintii unui fost consilier judetean, tot PNL.

“Sunt opt persoane din Curtea de Arges, trei barbati si cinci femei. Despre doua femei se stie ca una este internata la ortopedie, iar cealalta la ORL. Despre ceilalti sase nu sunt informatii certe, o parte ar fi la Terapie intensiva, altii ar fi decedati, lipsesc informatiile certe. Cert este ca opt dintre raniti sunt cu siguranta de la noi, de la Curtea de Arges. Între ei este un fost consilier local PNL si parintii unui fost consilier judetean PNL, cuscrii domunului Sandu Nichita”, a declarat Nicolae Diaconu.

Excursia din Muntenegru a fost organizată de Mareea Travel. Autocarul prăbuşit în prăpastie aparţinea Gregory Tour şi transporta 47 de persoane, cetăţeni români, între care un minor, doi şoferi şi un ghid.

Turiştii români plecaseră într-un circuit turistic în Muntenegru şi Croaţia de şase zile. Turiştii au plecat sâmbătă dimineaţă din Bucureşti, seara au ajuns la Belgrad, unde au înnoptat, iar duminică dimineaţă au plecat mai departe în circuit. Cei mai mulţi dintre turişti erau pensionari.

Celula de criză de la MAE a pus la dispoziţie două linii telefonice, în regim de permanenţă: un tel-verde gratuit 0800800407 (apelabil doar din România) şi un număr apelabil şi din străinătate – 0214311259.

Potrivit primelor informaţii, şoferul a pierdut controlul volanului la ieşirea dintr-un tunel, a rupt balustrada de la marginea şoselei şi s-a prăbuşit în gol 30 de metri. Accidentul s-a produs în jurul orei 18:00, ora României, la Grlo, pe o şosea dintr-o regiune montană la 30 de kilometri nord de Podgorica, capitala Muntenegru.

Comments

comments