Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Razvan Burleanu este noul presedinte al FRF

Razvan Burleanu a fost ales presedinte al Federației Romane de Fotbal, dupa al doilea tur de scrutin, miercuri, in cadrul Adunarii Generale a forului național, cu un total de 113 voturi, in timp ce contracandidatul sau, Vasile Avram, a primit 58 voturi.

In primul tur de scrutin, Razvan Burleanu, presedintele Federației de Minifotbal din Romania, obținuse 72 de sufragii, Vasile Avram a primit 59 de voturi, in timp ce Gheorghe Chivorchian a primit 29 de voturi.

Sorin Raducanu nu a primit niciun vot, in timp ce Marcel Puscas isi anunțase retragerea candidaturii inainte de primul tur de scrutin, sfatuindu-si susținatorii sa il voteze pe Burleanu.

Au fost anulate un numar de 13 voturi.

Chivorchian si-a indemnat susținatorii sa voteze in al doilea tur ”pentru viitor”, pentru Razvan Burleanu.

Burleanu este al doilea presedinte al Federației Romane de Fotbal dupa 1990, inlocuindu-l pe Mircea Sandu, cel care a condus fotbalul romanesc timp de 24 de ani.

Mâine, 6 martie., după încheierea ședinței Comitetului Executiv al FRF, ce va începe la ora 11.00, domnul Răzvan Burleanu, va susține prima conferință de presă în noua calitate. Întâlnirea cu presa va avea loc în sala “Ioan Chirilă”, accesul presei urmând să fie realizat începând de la ora 10.30.

Comments

comments