Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Sapte perchezitii la persoanele banuite de furt in Arges

În urma percheziţiilor efectuate astăzi, în judeţul Argeş, la persoane bănuite de furturi din locuinţe şi sedii de societăţi comerciale, au fost ridicate bunuri a căror provenienţă nu a putut fi justificată. 5 persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, fiind introduse în arestul I.P.J. Argeş.

În urma celor 7 percheziţii efectuate la data de 9 octombrie, poliţiştii din cadrul I.P.J. Argeş au depistat şi ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bare din cupru şi aluminiu, conductori electrici, componente auto şi alte bunuri pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienţă.

Un autoturism, cu privire la care există indicii că ar fi fost folosit la comiterea infracţiunilor, a fost indisponibilizat.

În baza mandatelor de aducere, 5 persoane au fost reţinute pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de arestare preventivă. Persoanele au fost introduse în arestul I.P.J. Argeş.

Reamintim faptul că poliţişti ai Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, au efectuat şapte percheziţii domiciliare pe raza municipiului Piteşti şi a oraşului Ştefăneşti, la şapte persoane bănuite de furturi din locuinţe şi societăţi comerciale. În fapt, cei în cauză ar fi sustras, în perioada februarie – octombrie 2014, mai multe bunuri din zece locuinţe şi sedii de societăţi comerciale.

Cinci dintre membri grupării au fost depistaţi în flagrant în noaptea de 8 – 9 octombrie, la scurt timp după ce ar fi sustras mai multe bunuri din sediul şi depozitul unei societăţi comerciale situată în zona industrială a municipiului Piteşti, cauzând un prejudiciu de aproximativ 13.500 de lei.

Comments

comments