Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Sase victime ale accidentului din Muntenegru sunt din Pitesti. Patru dintre ele sunt profesori la aceeasi scoala

În total, 14 victime ale tragediei din Canionul Moraca, din Muntenegru, sunt din judeţul Argeş. Opt dintre acestea sunt din oraşul Curtea de Argeş, iar şase din Piteşti.

„Din Piteşti, sunt şase persoane, iar una este decedată. Dintre aceştia, patru sunt profesori la Şcoala nr. 4 din Piteşti. Ei mai petrecuseră astfel de concedii împreună. Excursia urma să dureze 10 zile“, a declarat primarul oraşului Piteşti, Tudor Pendiuc.

Opt dintre victimele tragicului accident ce a avut loc ieri în Muntenegru sunt din Curtea de Argeş. Potrivit surselor din Prefectura Argeş, s-a constituit celulă de criză la nivelul judeţului. În accidentul din Muntenegru şi-au pierdut viaţa 18 români, alte 29 de persoane fiind rănite.

Printre cele opt victime din Curtea de Argeş, se aflau şi părinţii lui Mădălin Marinescu, lider al organizaţiei PNL Argeş, fost consilier judeţean. Acesta a declarat că se uita la televizor şi a recunoscut autocarul în care şi-a urcat părinţii. L-a sunat pe primarul Nicolae Diacon care, la rândul lui, a sunat la MAE, de unde a aflat că două persoane, dintre cele opt şi-au pierdut viaţa.

În momentul în care s-a petrecut tragedia din Muntenegru, şoferul autocarului conducea prea repede, a declarat pentru ziarul „Vijesti“ din Podgorica Carmen Dorobeţ, din Bucureşti, internată la secţia de ortopedie a unui spital din capitala muntenegreană.

Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, a convocat Celula de criză a MAE pentru accidentul din Muntenegru în care un autocar cu numere de înmatriculare româneşti s-a prăbuşit într-o prăpastie.

Comments

comments