Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Scurgeri de gaze la Pitesti

La sesizarea unui trecator care a sesizat mirosul puternic de gaz, Poliţia a blocat circulaţia pe o distanţă de aproximativ doi kilometri din cauza unor scurgeri de gaze semnalate la conducta magistrală.

Incidentul a generat panică printre locatari, care au ieşit din locuinte.

Alimentarea cu gaz în zona cartierului Exerciţiu din Piteşti a fost sistată, joi, iar Poliţia a blocat circulaţia pe o distanţă de aproximativ doi kilometri din cauza unor scurgeri de gaze semnalate la conducta magistrală, incidentul generând panică printre locatari, care au ieşit din case.

Va prezentam in continuare declaratiile celor implicati in aceasta operatiune :

Seful Poliţiei Piteşti, comisar-şef Mihai Neagoe a declarat : “Cei aflaţi în teren s-au sesizat că pe strada Exerciţiu sunt emanaţii de gaze şi infiltraţii prin asfalt. Au fost anunţaţi cei de la ISU şi Distrigaz, care a oprit alimentarea cu gaz. De asemenea, a fost blocat traficul rutier pe o distanţă de doi kilometri, iar maşinile din parcări au fost mutate”.

Viceprimarul municipiului Piteşti, Cornel Ionică a declarat : “S-a detectat zona cu probleme, aceasta a fost izolată, iar până la remedierea defecţiunii rămâne blocat traficul rutier şi pietonal. Deocamdată furnizorul de gaze nu s-a pronunţat. Pot fi afectate de lipsagazului metan câteva blocuri, dar şi toată zona, unde locuiesc aproximativ 10.000 de oameni”.

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădalina Epure a declarat : “În acest moment se lucrează pentru remedierea defecţiunii, iar specaliştii de la Distrigaz au dat asigurări că nu mai există pericol de explozie”.

La faţa locului au sosit imediat poliţia, pompierii şi un echipaj de la SMURD, care au izolat zona, iar după aproximativ o oră la faţa locului a ajuns şi o echipă de la Distrigaz.

Comments

comments