Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Se mai asfalteaza in Municipiul Curtea de Arges ?

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, a anuntat pe 3 noiembrie ca va retrage banii pentru finantarea unor lucrari la infrastructura in judetul Arges.

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, doamna Elena Udrea a anuntat ca va retrage banii pentru finantarea unor lucrari la infrastructura in judetul Arges si nu numai, datorita unor neregului in derularea licitatiilor.

Iata declaratia acesteia :”In acest moment avem o actiune prin care tuturor beneficiarilor autoritati publice locale care au primit prefinantari de la MDRT si nu au venit cu facturi la rambursare le-am comunicat ca le retragem banii”. Acesti bani vor fi achitati celor care au deja contracte de lucrari semnate cu constructorii si demareaza efectiv lucrarile de construire. Printre judetele care vor fi penalizate se numara Arges, Iasi si Teleorman. Sunt situatii în care beneficiarul nu si-a încheiat licitatiile sau nici macar nu le-a demarat sau le-au demarat, dar au aparut blocaje pe parcurs”.

Acesta se refera si la Planul Integrat de Dezvoltare urbana Curtea de Arges, finantat de catre Ministerull Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Primarul Nicolae Diaconu a afirmat ulterior ca nu este nici un pericol ca acesti bani sa nu mai fie primiti si ca este primita aprobare pentru asfaltarea a 47 de strazi din acest Plan Integrat de Dezvoltare urbana Curtea de Arges.

Comments

comments