Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Simona Halep, declaratie despre accidentarea de la Roma

Simona Halep a revenit, azi, in Romania, dupa ce a abandonat la Roma din cauza unei accidentari. Simoan Halep a facut cateva declaratii despre aceasta.

 “Sunt un pic accidentata la abdomen, voi merge sa fac un RMN si sper sa nu fie nimic grav. Eu am facut si o ecografie la Roma si nu e foarte grav. Tocmai de aceea m-am oprit la Roma pentru a putea sa ma recuperez foarte bine si sa pot sa joc la Roland Garros. Acum voi sta câteva zile, pâna luni, când cred ca o sa incep sa joc din nou. Dar nu voi face o pauza totala, o sa fac antrenamente fizice”.

“Medicii mi-au spus sa iau pauza câteva zile si dupa aceea sa reiau, pentru ca nu e ceva foarte grav. Durerile au inceput in meciul cu Ana Ivanovic, le-am simtit la sfârsit. Am continuat totusi la Madrid, dar la Roma n-am mai putut. Trebuie sa stii sa iti dozezi efortul si sa zici stop atunci când simti dureri. Nu trebuie sa te duci prosteste si sa joci pentru ca iti poate fi mai rau pe termen lung. Roma imi place, ma bucur mereu când joc acolo. Este turneul unde am inceput sa joc foarte bine, anul trecut. A trecut repede timpul, dar ma bucur ca a trecut cu folos”.

Comments

comments