Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Simona Halep s-a calificat in semifinalele Roland Garros

Simona Halep a învins-o, azi 4 iuni, pe Svetlana Kuzneţova şi va juca în semifinale la Roland Garros. Tenismena romana a castigat în doua seturi, scor 6-2, 6-2.

Halep a început meciul cu un break, apoi şi-a fructificat serviciul şi a dus scorul la 2-0. Kuzneţova a revenit şi a egalat, 2-2, însă românca a câştigat patru ghemuri la rând şi a încheiat setul cu 6-2 în 33 de minute.

După primul set, Kuzneţova a cerut time out medical, pentru o accidentare la coapsa stângă.

Al doilea set a început foarte echilibrat, tot cu rusoiaca la serviciu. Halep a ratat o minge de break, apoi Kuzneţova a reuşit să câştige ghemul. Halep a întâmpinat şi ea dificultăţi în a-şi fructifica avantajul serviciului, dar a reuşit să egaleze, 1-1. Jucătoarea română a obţinut un break în ghemul 3, încă unul la 3-1, dar imediat şi-a pierdut serviciul, scorul devenind 4-2. Ea a mai câştigat două ghemuri la rând şi a pus capăt meciului după încă un 6-2 în setul secund şi o oră şi 19 minute de joc.

În semifinale, Simona Halep o va întîlni pe nemţoaica Andrea Petkovici, cea care a trecut astazi de Sara Errani, scor 6-2, 6-2.

Doar două romance s-au mai calificat în semifinale la Roland Garros, Virginia Ruzici şi Florenţa Mihai.

Comments

comments