Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Sofer prins cu viteza record pe A1

Un bărbat din Bucureşti a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, pe autostrada Bucureşti – Piteşti, cu viteza de 220 de km/h. Acestuia i s-a suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 90 de zile şi i s-a aplicat o amendă în valoare de 1.600 de lei.

La data de 9 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Autostrăzi au desfăşurat o acţiune pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul excesului de viteză.

Pe timpul acestei acţiuni a fost înregistrat, cu aparatul radar, un autoturism care se deplasa cu o viteză de 220 km/h. La volanul autoturismului, se afla un tânăr 30 de ani, din Bucureşti.

Conform legislaţiei în vigoare, aceasta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.600 de lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

Totodată, în urma acţiunii, au fost aplicate 95 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 37.960 de lei, dintre care 21 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Comments

comments