Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Statiune de schi in judetul Arges

Oamenii politici ai judetului au anuntat ca sustin construirea unei partii de schi in comuna Arefu, zona Molivis, incepand cu anul 2012. Este prima investitie de acest fel in judetul Arges.

Agenţia de Dezvoltarea Regională Sud-Muntenia, cu sediul la Călăraşi, a aprobat acest proiect, iar acum acesta este in discutie la Ministerului Dezvoltării. Proiectul, în valoare de 17 milioane de euro, se va concretiza începând cu anul 2012. Statiunea de iarna va beneficia de două pârtii de schi şi un hotel si alte servicii oferite de investitori privati

Senatorul Mircea Andrei, preşedintele PDL Argeş a declarat : „După 22 de ani, în Argeş reuşim să facem o pârtie de schi. E puţin, dar aşa ceva vom construi şi în zona Curtea de Argeş, şi în zona Câmpulung. În plină criză economică, noi, cei de la PDL, am reuşit să demarăm un program fără precedent în Argeş. Aş vrea să îi întreb pe domnii de la PSD ce au făcut în toţi aceşti ani.”

Mai multe proiecte de infrastructura vor fi demarate in anul 2012, astfel aproximativ 80 de milioane de euro vor fi investiti in drumurile din 47 de comune din judetul nostru.

Comments

comments