Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Steaua au ratat primul obiectiv cu Galca antrenor

Steaua a ratat primul obiectiv al sezonului, Super Cupa Romaniei si i-a stricat debutul lui Constantin Galca pe banca tehnica, dupa ce a pierdut, la loviturile de departajare, impotriva detinatoarei Cupei Romaniei, FC Astra Giurgiu.

Scorul in timpul regulamentar a fost 1-1, dupa ce Alexandru Chipciu a deschis scorul cu un sut superb, in minutul 45, dupa ce a fost servit excelent de catre capitanul Tanase. Din pacate, Enache a egalat in minutul 75, la singura faza periculoasa a oaspetilor, dupa ce Ben Yousef i-a centrat la capatul unei actiuni personale.
Jocul a fost unul dominat de Steaua, insa cu foarte multe fragmentari, atat din cauza adversarilor, cat si a excesului de zel al arbitrului Alexandru Tudor, care a oprit partida la aproape fiecare contact intre jucatori si i-a avertizat cu cartonase galbene destul de usor pe ros-albastri.
Dupa incheierea celor 120 de minute de joc, s-a repetat scenariul din luna mai, cand aceeasi echipa a Astrei a “furat” trofeul Stelei dupa un joc in care s-a bazat exclusiv pe contraatac si a avut noroc la loviturile de departajare. Keseru, Pirvulescu si Latovlevici au transformat pentru Steaua, in timp ce Lucian Filip a ratat, in timp ce pentru giurgiuveni au inscris Gaman, Seto, Morais si Budescu.
LOVITURI DE DEPARTAJARE: Keseru, Pirvulescu, Latovlevici (Filip a ratat)/ Gaman, Seto, Morais, Budescu
FC Steaua: Arlauskis – Rapa, Varela, Szukala, Latovlevici – Prepelita, L. Filip – Chipciu, N. Stanciu (Pirvulescu ’78), Tanase – G. Iancu (Keseru ’73).
Antrenor: Constantin Galca
Astra Giurgiu: S. Lung jr. – Yahaya, Ben Youssef, V. Gaman, J. Morais – Seto, Laban – Enache, M. Cristescu (Fatai ’46), Budescu – Bukari (De Amorim ’46).
Antrenor: Daniel Isaila
Cartonase galbene: Szukala ’23, Prepelita ’26, Chipciu ’68, Rapa ’87, Keseru ‘120 / Ben Youssef ’62, Morais ’68, Laban ’80, Seto ‘113

Comments

comments