Suspecti de trafic international de droguri de risc, retinuti la Pitesti

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzilor de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti şi Piteşti, au procedat în data de 19 ianuarie 2014 la depistarea în flagrant, pe raza municipiului Piteşti, a numiţilor B.F.R, T.C şi I.C.A.I, având asupra lor cantitatea de 8 kg de cannabis.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în data de 17.01.2014, aflându-se în Spania, numitul B.F.R împreună cu numiţii T.C şi I.C.A.I au procurat de la o persoană neidentificată un număr de 15 calupuri cu cannabis pe care le-au transportat în România.

Valoarea de piaţă a drogurilor se ridică la 50 000 euro.

Procurorii D.I.I.C.O.T – Structura Centrală au dispus la data de 19.01.2014 măsura preventivă a reţinerii faţă de 3 persoane, urmănd să fie prezentate Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

Menţionăm că persoanele cercetate în prezenta cauză beneficiază de garanţia legală şi constituţională a prezumţiei de nevinovăţie.

Comments

comments

admin Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *