Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Tanar impuscat in cap in comuna Mozaceni

Un adolescent în vârstă de 15 ani din comunca Mozaceni, judetul Arges, s-a rănit grav la cap de o arma cu aer comprimat care s-a descărcat accidental.
Baiatul a fost adus la spital de tatăl său şi după o intervenţie chirurgicală de peste două ore, medicii au reuşit să-i extragă alica.
Acesta a rămas internat la terapie intensivă, fiind în afara oricărui pericol.

Incidentul s-a petrecut noaptea trecută, cand baiatul a profitat de faptul că este singur acasă,  a deschis fişetul în care tatăl său ţinea arma cu aer comprimat.
În împrejurări rămase necunoscute, arma, care avea pe ţeavă o alică, s-a descărcat, rănindu-l pe acesta în zona capului.
Copilul a fost adus la spital chiar de către tatăl său, care a descoperit accidentul în momentul în care s-a întors acasă. Operaţia de extragerea a proiectilului a durat două ore şi a fost una extrem de grea.
Poliţiştii au demarat deja o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut accidentul. Băiatul, care de curând terminase clasa a opta, va rămâne internat însa va ajunge la timp la examenele pentru clasa a noua.

Comments

comments