Tanarul din Arges care si-a ucis unchiul de Craciun a fost prins

Tânărul de 19 ani din comuna argeşeană Rociu suspectat că la sfârşitul anului trecut, în ajunul Crăciunului, şi-a ucis unchiul cu lovituri de topor şi a îngropat cadavrul în curtea casei a fost prins, ieri 15 ianuarie in localitatea Chitila, el fiind arestat preventiv pentru 30 de zile şi încarcerat.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, Adriana Bălănescu a precizat : “În baza unor informaţii, poliţiştii argeşeni l-au depistat pe suspect în localitatea Chitila, fiind sprijiniţi în această operaţiune de colegii de la Secţia 5 de Poliţie Bucureşti şi de Direcţia de Investigaţii Criminale”.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul, acuzat de omor deosebit de grav, s-a ascuns în toată această perioadă la rude din oraşul Chitila, judeţul Ilfov.

Robert Vasilescu este acuzat că în ajunul Crăciunului şi-a ucis unchiul, în vârstă de 35 de ani, lovindu-l cu un topor în cap, după care l-a îngropat în curtea casei în care bărbatul locuia. Anchetatorii nu ştiu care este motivul pentru care Robert Vasilescu şi-a ucis unchiul.

Crima a fost descoperită câteva zile mai târziu, după ce o rudă a victimei, plecată în străinătate, a anunţat autorităţile române că l-a sunat pe bărbat în repetate rânduri dar că acesta nu poate fi contactat. Principalul suspect a dispărut, însă anchetatorii au prins un complice al acestuia, care l-ar fi ajutat să ascundă cadavrul, acesta fiind arestat preventiv.

Pe numele lui Robert Vasilescu exista un mandat de arestare emis în lipsă, iar miercuri, după ce a fost prins, Tribunalul Argeş a confirmat acest mandat şi a dispus arestarea preventivă a suspectului pentru o perioadă de 30 de zile, el fiind încarcerat.

Comments

comments

admin Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *