Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Targ de produse traditionale in Pitesti

Targ de produse traditionale in Pitesti

Consiliul Județean Argeș, împreună cu Grupurile de Acțiune Locală din Județul Argeș și cu Camera Agricolă Argeș, organizează, sâmbătă, 13 iunie, între orele 10.00-20.00, “Târgul de produse tradiționale”, în Piața Vasile Milea – Platoul Mobilux, Pitești , eveniment organizat în scopul promovării produselor, tradițiilor, meșteșugurilor și a culturii județului Argeș.

Cu această ocazie, meșteșugarii și producătorii tradiționali aparținând Grupurilor de Acțiune Locală din județul Argeș își vor promova activitatea și rezultatele obținute până în prezent.

În deschiderea evenimentului, de la ora 09.00, va avea loc și o conferință de presă, la Sala mare a Consiliului Județean Argeș, la care sunt invitați să participe reprezentanții Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale – dna director general adjunct Carmen Mihaela Boteanu, președintele Federației Naționale a Grupurilor de Acțiune Locală din România, Alexandru Potor, conducerea C.J. Argeș, prefectul județului Argeș, reprezentanții Direcției Agricole Argeș și ai Camerei Agricole Argeș, primarii comunelor care fac parte din GAL-urile argeșene și parlamentari argeșeni.

Comments

comments