Trei soferi sub influenta bauturilor alcoolice depistati de Politia Curtea de Arges

În ziua de 05.01.2014 , agenţii Biroului Rutier Curtea de Arges au depistat pe B.I., de 55 ani din mun. Curtea de Argeş, in timp ce conducea un autoturism pe raza com.Şuici, fiind sub influenta bauturilor alcoolice. A fost testat cu aparatul alcooltest si a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur in aerul expirat. A fost condus la Spitalul Mun. Curtea de Arges unde s-au recoltat probe biologice (sange).

Totodată, poliţiştii rutieri au identificat pe Z.E., de 43, ani din mun. Curtea de Arges, care a condus un auto pe str. Progresului , din mun. Curtea de Arges, având o concentraţie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-au recoltat 2 probe biologice. În cauză s-a întocmit dosar penal conf. art. 87 alin.1 din O.U.G. 195/2002R.

De asemenea, a fost identificat si O.V.E., de 41, ani din comuna Salatrucu, care a condus un vehicul pe raza comunei Salatrucu, având o concentraţie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-au recoltat 2 probe biologice de sange, fiind intocmit dosar penal conf. art. 87 alin.1 din O.U.G. 195/2002R.

Comments

comments

admin Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *