Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

UDMR decide joi pe cine va sustine in turul doi al alegerilor prezidentiale

Uniunea Democrată Maghiară din România ar putea lua, joi, 6 noiembrie, o decizie referitoare la candidatul pe care îl va propune, pentru susținere, comunității maghiare, în turul doi al alegerilor pentru Președinție, a declarat, azi, 3 noiembrie, Kovacs Peter, secretarul general al Uniunii.

În mass-media au apărut pe parcursul zilei unele informații potrivit cărora UDMR luase deja o decizie în acest sens. Ne delimităm de aceste tipuri de informații și subliniem, totodată, că joi vom lua o decizie privind această chestiune, când se va reuni Consiliul Permanent al Uniunii’,  a precizat secretarul general al UDMR, referitor la știrile false date publicității în cursul orelor dimineții.

De asemenea, Kovacs a declarat că o organizație care reprezintă interesele unei minorități nu își poate permite să adopte o astfel decizie, bazându-se pe sentimente.

‘Mai întâi trebuie să analizăm posibilitățile, respectiv oferta electorală a celor doi candidați, după care putem lua o decizie absolut rațională’,  a subliniat secretarul general al Uniunii.

Comments

comments