Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Un barbat de 82 de ani principalul suspect in cazul glontului gasit intr-un apartament din Pitesti de Anul Nou

La data de 01 ianuarie a.c. orele 00.30 Inspectoratul de Poliție Județean Argeş a fost sesizat de o femeie despre faptul că, după focul de artificii de la orele 00.00 a constatat că geamul unei ferestre a locuinței sale a fost străpuns de un fragment de metal.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, care au stabilit faptul că geamul unei ferestre de la domiciliul persoanei a fost distrus de un obiect metalic care a rămas ulterior în locuință. De asemenea polițiștii au constatat că nu au existat victime.

Obiectul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal conform art. 253 C.P. în cadrul căruia se desfășoară activități pentru stabilirea situației de fapt.

Din primele verificări efectuate de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, aceştia au stabilit faptul că obiectul metalic ridicat cu ocazia cercetării la faţa locului este în fapt un element de muniţie care poate proveni de la un cartuş de calibru 9 mm.

În continuarea cercetărilor, poliţiştii au depistat un bărbat în vârstă de 82 de ani, din municipiul Piteşti care, în jurul orei 00.00 ar fi făcut uz ilegal de o armă deţinută legal, în scop de divertisment.

Bărbatul a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş pentru audieri.

De asemenea poliţiştii au ridicat arma şi permisul de port armă în vederea continuării cercetărilor.

Comments

comments