Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Un barbat din Pitesti si-a dat foc in fata sediului Politiei Locale

Joi 17 aprilie la orele 21.20, Dispeceratul 112 a fost sesizat cu privire la faptul ca in fata sediului Politiei Locale Pitesti, situat pe  Bulevardul Eroilor, un barbat s-a autoincendiat.

Focul a fost stins de catre 2 politisti locali care se aflau la intrare in cladire.

La fata locului s-a deplasat patrula de ordine publica din cadrul Sectiei nr. 3 Politie Pitesti, care a identificat victima, in persoana unui barbat de 48 ani, din Pitesti.

Intrucât victimei i se acordau ingrijiri medicale, de personalul medical, din cadrul Ambulantei, nu s-a putut discuta cu acesta, pentru a se stabili motivele autoincendierii.

Victima a fost transportata la UPU Arges. Ulterior, având in vedere starea victimei si anume arsuri pe 56 la suta din suprafata corpului si caile respiratorii afectate s-a dispus transportarea acesteia la Spitalul Clinic de Urgenta de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri Bucuresti.

In cauza se continua verificarile in vederea stabilirii situatiei de fapt.

Medicii au stabilit ca are arsuri pe 56 la suta din suprafata corpului si are afectate caile respiratorii, motiv pentru care au decis sa-l trimita la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri din Bucuresti.

Comments

comments