Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Un barbat din Topoloveni este principalul suspect in cazul femeii de 36 de ani, gasita transata in raul Arges

Mânzăraru Florin, de 38 ani, din Topoloveni, a mai fost condamnat cu închisoarea pe o perioadă de 7 ani pentru viol şi a fost eliberat condiţionat în aprilie 2013, în urmă cu o lună, după doar 4 ani. A mai avut si alte două condamnări în trecut pentru furt şi trecerea frauduloasă a frontierei.Este acum învinuit de omor deosebit de grav, tâlhărie şi profanare de morminte.A fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează a fii prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.Acum este în arestul IPJ Argeş.

„Ca situaţie de fapt am reţinut că în noaptea de 24 spre 25 mai 2013 a acostat-o pe numita Iuliana N pe care a transportat-o cu maşina într-un loc pe care nu l-am stabilit încă unde a deposedat-o de mai multe bunuri a ucis-o după care a segmentat cadavrul şi a aruncat-o în râul Argeş. În acest moment învinuitul a refuzat să dea declaraţii. Din datele pe care le avem rezultă cel mai probabil că a ucis-o acasă după care a segmentat cadavrul şi a transportat-o în zona râului Argeş“, a declarat procuror Marius Iacob procuror şef al Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică.

„Desfăşurând atât activităţi de căutare a celorlalte segmente din cadavru precum şi activităţi investigative care au condus la identificarea suspectului, identificarea lui s-a făcut atât prin declaraţii ale martorilor cât şi prin imagini de pe camere video. El a fost invitat la poliţie pentru a da detalii cu privire la autoturismul pe care îl posedă, în prezenţa sa s-a examinat autoturismul. S-au desfăşurat şi alte activităţi, au fost găsite şi urme brun roşcate ce urmează să le examinăm“, a declarat chestorul Viorel Vasile, şeful direcţiei criminale IGPR.

Comments

comments