Un barbat din Topoloveni este principalul suspect in cazul femeii de 36 de ani, gasita transata in raul Arges

Mânzăraru Florin, de 38 ani, din Topoloveni, a mai fost condamnat cu închisoarea pe o perioadă de 7 ani pentru viol şi a fost eliberat condiţionat în aprilie 2013, în urmă cu o lună, după doar 4 ani. A mai avut si alte două condamnări în trecut pentru furt şi trecerea frauduloasă a frontierei.Este acum învinuit de omor deosebit de grav, tâlhărie şi profanare de morminte.A fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează a fii prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.Acum este în arestul IPJ Argeş.

„Ca situaţie de fapt am reţinut că în noaptea de 24 spre 25 mai 2013 a acostat-o pe numita Iuliana N pe care a transportat-o cu maşina într-un loc pe care nu l-am stabilit încă unde a deposedat-o de mai multe bunuri a ucis-o după care a segmentat cadavrul şi a aruncat-o în râul Argeş. În acest moment învinuitul a refuzat să dea declaraţii. Din datele pe care le avem rezultă cel mai probabil că a ucis-o acasă după care a segmentat cadavrul şi a transportat-o în zona râului Argeş“, a declarat procuror Marius Iacob procuror şef al Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică.

„Desfăşurând atât activităţi de căutare a celorlalte segmente din cadavru precum şi activităţi investigative care au condus la identificarea suspectului, identificarea lui s-a făcut atât prin declaraţii ale martorilor cât şi prin imagini de pe camere video. El a fost invitat la poliţie pentru a da detalii cu privire la autoturismul pe care îl posedă, în prezenţa sa s-a examinat autoturismul. S-au desfăşurat şi alte activităţi, au fost găsite şi urme brun roşcate ce urmează să le examinăm“, a declarat chestorul Viorel Vasile, şeful direcţiei criminale IGPR.

Comments

comments

admin Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *