Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Un grup de 15 romi a atacat o ambulanta langa Curtea de Arges

Incident grav în judetul Argeş. 15 romi au atacat o ambulanta care se afla în misiune. Scandalagii au agresat verbal medicii şi au spart un geam al ambulantei.

O ambulanta care se deplasa la un pacient din localitatea Tigveni, în apropiere de Curtea de Argeş, a fost oprita pe drum de un grup de romi nervoşi. Extrem de suparati pentru ca, au spus ei, ambulanta a ajuns cu întarziere la pacient, au vandalizat maşina şi i-au înjurat pe medici.

“Echipajul cu medici se deplasa la un pacient cu probleme cardiace. Echipajul a plecat la timp, a întalnit un grup de romi pe drum, 15 la numar, o parte din ei aflati în stare de ebrietate. Probabil li s-a parut ca ambulanta a ajuns prea tarziu la pacient, lucru care nu este adevarat. I-au agresat verbal pe cei de la ambulanta, dupa care unul dintre romi a aruncat o sticla şi a spart geamul ambulantei.

Echipajul şi-a facut în continuare datoria şi a rezolvat cazul. Medicii nu au fugit de romi, au discutat frumos cu ei, iar între timp a ajuns şi politia”, a declarat la Romania TV Luminita Paul, director la serviciul de ambulanta.

Politia a deschis o ancheta a fost deschisa în acest caz.

Comments

comments