Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Un roman pe lista pasagerilor avionului prabusit in Ucraina

Potrivit informațiilor de până la acest moment, ministerul Afacerilor Externe anunță că pe lista pasagerilor avionului aparținând companiei Malaysian Airlines care s-a prăbușit în estul Ucrainei se află și numele unui român cu dublă cetățenie.

Românul aflat în avionul prăbuşit era student în anul II la UMF Cluj, cu cetăţenie româno-canadiană

Ministerul Afacerilor Externe informează că – urmare a verificărilor care continuă, în vederea stabilirii identității tuturor pasagerilor – i-au fost furnizate noi informaţii potrivit cărora, pe lista transmisă până la acest moment de compania Malaysian Airlines se regăseşte un cetăţean care deţine dublă cetăţenie, inclusiv cetăţenie română.

Familia acestuia a fost informată de autorităţile din ţara de domiciliu, iar autorităţile române au luat, de asemenea, legătura cu familia.

Familia victimei a precizat că nu doreşte, sub nicio formă, să fie făcute publice niciun fel de date personale.

Potrivit ultimei numărători furnizate de către compania Malaysia Airlines vineri dimineaţa, la bordul avionului se aflau 154 de olandezi, 43 de malaysieni (inclusiv cei 14 membri ai echipajului), 27 de australieni, 12 indonezieni, nouă britanici, patru germani, cinci belgieni, trei filipinezi şi un canadian.

Un avion de linie malaysian, care decolase din Amsterdam şi se îndrepta spre Kuala Lumpur, s-a prăbuşit joi în estul Ucrainei, într-o zonă controlată de separatiştii proruşi, provocând moartea a aproape 300 de persoane.

Comments

comments