Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Unul din autorii celebrului jaf din 2011 de pe A1 arestat

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş, sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, au reţinut un bărbat bănuit de comiterea de infracţiuni săvârșite cu violență.

La data de 21 ianuarie 2016 poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş au reţinut un bărbat de 30 de ani din municipiul Bucureşti, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Astfel, la data de 9 august 2011, cel în cauză, împreună cu alţi bărbaţi, ar fi oprit în trafic, pe Autostrada A1, un autoturism în care se aflau două persoane şi prin ameninţare cu un pistol le-ar fi deposedat pe acestea de trei genţi în care se aflau 22 de kg. de bijuterii, în valoare aproximativă de 600.000 de euro şi două telefoane mobile.

Pe parcursul cercetărilor unul dintre autori a fost arestat, iar în prezent este condamnat definitiv de instanţa de judecată.

Bărbatul de 30 de ani a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Comments

comments