Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Unul dintre autorii jafului de pe A1 din 2011 a fost prins in Bucuresti

Politia Romana a emis astazi un comunicat de presa prin care preciza ca unul dintre autorii jafului de pe A1, cand au fost sustrase 22 de kilograme de aur a fost prins in Bucuresti.

Un barbat, suspectat ca a talharit un cetatean turc, sustragandu-i aproximativ 22 kg. de bijuterii din aur, a fost identificat si prins de politisti de investigatii criminale din cadrul I.G.P.R. si I.P.J.Arges.

Politistii Directiei de Investigatii Criminale din cadrul IGPR, împreuna cu politistii Serviciului de Investigatii Criminale au reusit identificarea si prinderea, la data de 14 februarie a.c., pe raza sectorului 3 Bucuresti, a unuia dintre principalii suspecti de comiterea unei infractiuni de talharie cu consecinte deosebit de grave.

În urma cercetarilor efectuate de catre politisti din cadrul I.G.P.R.- Directia Investigatii Criminale, împreuna cu politisti din cadrul I.P.J.Arges-Serviciul Investigatii Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Arges, cu sprijinul Institutului National de Criminalistica- I.G.P.R., a reiesit ca acesta este unul dintre principalii suspecti de savarsirea infractiunii de talharie comisa în data de 09.08.2011, pe autostrada Bucuresti-Pitesti, la km 85, asupra unui cetatean turc, pe care l-au deposedat de aproximativ 22 kg. de bijuterii din aur.

Suspectul a fost condus la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Arges pentru cercetari, urmand a fi retinut si prezentat Tribunalului Arges cu propunere de arestare preventiva. În cadrul actiunii, suportul tehnic si operativ a fost asigurat de Directia Operatiuni Speciale din cadrul I.G.P.R..

Comments

comments