Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Unul dintre barbatii tinuti ca sclavi de catre romii de la Berevoesti a fost gasit spanzurat

Unul dintre barbatii tinuti ca sclavi de catre romii din comuna argeseana Berevoesti si scos din lanturi in urma descinderii procurorilor DIICOT a fost gasit spanzurat de catre fratele sau. Barbatul, in varsta de 54 de ani, un barbat din satul argesean Gamacesti, comuna Berevoesti, victima a romilor care tineau sclavi legati in lanturi, a fost gasit spanzurat, in cursul serii de luni.

Potrivit localnicilor, imediat dupa ce a fost scos din lanturi si a fost trimis acasa, barbatul a plecat din localitate si a muncit la o stana, iar recent se intorsese in comuna.

Anchetatorii urmeaza sa stabileasca conditiile decesului, dar si daca exista vreo legatura intre decizia barbatului de a se sinucide si dosarul in care acesta avea calitatea de parte vatamata.

La sfarsitul lunii iulie, adultii victime ale romilor de la Berevoesti, care au fost scosi din sclavie in urma unor descinderi ale DIICOT, au fost dusi la locuintele lor sau ale rudelor, dupa ce au fost tinuti initial intr-un loc secret. Doar doi dintre ei sunt din Arges, cei mai multi provenind din judetul Olt.

Prefectul judetului Arges, Cristian Soare, declara ca cele 12 victime ale traficului de persoane au fost plasate fie la domiciliile lor, fie la parinti sau alte rude.

Comments

comments