Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Urmarit international, depistat de politisti argeseni

Politistii din Arges au depistat un barbat din Rucar, pe numele caruia autoritatile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, pentru savarsirea infractiunilor de talharie si amenintare.

La data de 22 aprilie a.c., politistii de la Sectia de Politie Rurala Rucar – I.P.J. Arges au depistat un barbat, de 23 de ani, urmarit international.

Pe numele acestuia, autoritatile din Italia au emis un mandat european de arestare pentru savarsirea infractiunilor de talharie si amenintare.

Pentru depistarea celui in cauza, politistii au beneficiat de date si informatii suplimentare, obtinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R..

Barbatul a fost prezentat Parchetului de pe langa Curtea de Apel Pitesti, care a dispus retinerea acestuia pentru 24 de ore, urmand a fi prezentat Curtii de Apel Pitesti, in vederea predarii catre autoritatile italiene.

Pana la definitivarea procedurilor, acesta a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al I.P.J. Arges.

Comments

comments