Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Vremea continua sa fie calda

Astazi, vremea va fi calda, cu valori termice mai ridicate decât cele normale pentru a doua decadă a lunii februarie. Pe parcursul zilei cerul va fi variabil, cu înnorări şi ploi slabe în vestul, nord-vestul ţării, iar la început şi în extremitatea de sud-est.

La munte trecător vor fi şi lapoviţe şi ninsori. Seara şi noaptea temporar cerul va fi acoperit de nori în majoritatea regiunilor. Vor cădea precipitaţii slabe mixte în Maramureş, Transilvania şi nordul Moldovei, la munte vor pedomina ninsorile, iar în rest va ploua izolat.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor avea valori cuprinse între 3 grade în nordul Moldovei şi 14 grade în sudul Munteniei, iar cele minime se vor încadra între -4 şi 5 grade. În zonele joase din sud şi din est pe arii restrânse, dimineaţa şi noaptea, va fi ceaţă.

Sambata, vremea va fi uşor mai caldă decât în mod normal la mijlocul lunii februarie. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei în jumătatea de est a ţării. Va ninge slab local în Carpaţii Orientali şi în vestul Carpaţilor Meridionali, vor mai fi precipitaţii mixte pe arii restrânse în estul şi în sud-estul Transilvaniei, iar în rest cu totul izolat va ploua slab.

Vântul va sufla slab şi moderat, ziua, cu unele intensificări pe crestele montane, precum şi pe litoral şi în Delta Dunării, iar spre sfârşitul intervalului şi în regiunile vestice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 grade în nordul Moldovei şi 13 grade în vestul Olteniei.

Temperaturile minime se vor încadra între -11 grade în estul Transilvaniei şi 6…7 grade în Dealurile de Vest. Mai ales în cursul nopţii, pe arii restrânse în sud şi est şi izolat în rest se va semnala ceaţă.

Duminica,vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice vor marca o creştere faţă de ziua anterioară la nivelul întregii ţări, caracterizând o vreme caldă, chiar deosebit de caldă în regiunile vestice.
Cerul va fi variabil, cu înnorări în a doua parte a intervalului în nord-vestul şi nordul extrem al ţării unde local va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane şi trecător şi în regiunile vestice.

Temperaturile maxime vor avea valori de la 4 grade în nordul Moldovei, până la 18 grade în dealurile Banatului, iar cele minime se vor încadra între -7 în depresiuni şi 9…10 grade în Dealurile de Vest. Dimineaţa şi noaptea, local în zonele joase din sud, din est şi în depresiunile Carpaţilor Orientali se va semnala ceaţă.

Comments

comments